Nasz wybór świeżych ryb obejmuje opcje premium, takie jak dorsz atlantycki, sum i czarniak oraz wiele innych. Ryby dostępne są jako filety, porcje lub polędwice. Idealne do grillowania, pieczenia lub smażenia.
DORSZ ATLANTYCKI
Wysokiej jakości dorsz dostępny w różnych kawałkach, w tym filety (ze skórą lub bez), porcje (ze skórą lub bez) i polędwica (bez skóry).
FILET BEZ SKÓRY LUB ZE SKÓRĄ
PORCJE BEZ SKÓRY LUB ZE SKÓRĄ
POLĘDWICA BEZ SKÓRY
500-600g
3-3,6kg
8
80
ZĘBACZ
Zębacz oferowany jako filety (ze skórą lub bez), porcje (ze skórą lub bez) i polędwica (bez skóry). Znany ze swojego łagodnego smaku i zwartej tekstury.
FILET BEZ SKÓRY LUB ZE SKÓRĄ
PORCJE BEZ SKÓRY LUB ZE SKÓRĄ
POLĘDWICA BEZ SKÓRY
500-600g
3-3,6kg
8
80
Dorsz Czarny
Znany również jako sablefish, ten wysokiej jakości ryba dostępny jest w formie filetów (ze skórą lub bez), porcji (ze skórą lub bez) oraz polędwicy (bez skóry). Bogaty w smak i idealny do dań gourmet.
FILET BEZ SKÓRY LUB ZE SKÓRĄ
PORCJE BEZ SKÓRY LUB ZE SKÓRĄ
POLĘDWICA BEZ SKÓRY
500-600g
3-3,6kg
8
80
Łupacz
Popularna biała ryba dostępna w formie filetów (ze skórą lub bez) oraz porcji (ze skórą). Doskonała do tradycyjnego fish and chips lub dań pieczonych.
FILET BEZ SKÓRY LUB ZE SKÓRĄ
PORCJE BEZ SKÓRY LUB ZE SKÓRĄ
500-600g
3-3,6kg
8
80
Karmazyn
Znany ze swojego żywego koloru, redfish dostępny jest w formie filetów (ze skórą) oraz w całości. Jego zwarta tekstura sprawia, że idealnie nadaje się do grillowania lub smażenia na patelni.
FILET ZE SKÓRĄ
TUSZA
500-600g
3-3,6kg
8
80
Flądra
Dostępny w sprzedaży w całości, flądra to ryba płastugowata o delikatnym, łagodnym w smaku mięsie, idealna do lekkich dań.
TUSZA
500-600g
3-3,6kg
8
80
Leszcz
Słodkowodna ryba sprzedawana w całości, leszcz jest uniwersalny i może być przyrządzany na różne sposoby, w tym poprzez pieczenie lub smażenie.
TUSZA
500-600g
3-3,6kg
8
80
Dorada
Patroszona z głową, dorada to śródziemnomorski przysmak, często grillowana lub pieczona w całości.
PATROSZONA Z GŁOWĄ
500-600g
3-3,6kg
8
80
Pstrąg Tęczowy
Patroszona z głową, pstrąg tęczowy to słodkowodna ryba o delikatnym, orzechowym smaku, idealna do grillowania lub smażenia na patelni.
PATROSZONY Z GŁOWĄ
500-600g
3-3,6kg
8
80
Sielawa
Mała, delikatna ryba patroszona z głową, często używana w tradycyjnych europejskich potrawach.
PATROSZONA Z GŁOWĄ
500-600g
3-3,6kg
8
80
Śledź atlantycki
Śledź sprzedawany w całości (patroszony) to tłusta ryba powszechnie używana do wędzenia, marynowania lub grillowania.
TUSZA
500-600g
3-3,6kg
8
80
Śledź Bałtycki
Podobny do śledzia atlantyckiego, ale mniejszy, sprzedawany w całości (patroszony). Popularny w kuchni bałtyckiej.
TUSZA
500-600g
3-3,6kg
8
80
Makrela
Makrela dostępna w całości (patroszona) lub w filetach (ze skórą) to aromatyczna, tłusta ryba idealna do wędzenia lub grillowania.
TUSZA
FILET ZE SKÓRĄ
500-600g
3-3,6kg
8
80
Halibut Dzwonko
Halibut sprzedawany w plastrach to wysokiej jakości ryba płastugowata o zwartym, białym mięsie, idealna do dań gourmet.
DZWONKO
500-600g
3-3,6kg
8
80
Płoć
Słodkowodna ryba patroszona z głową, często używana w tradycyjnych przepisach.