Ryby Świeże

DORSZ ATLANTYCKI

Wysokiej jakości dorsz dostępny w różnych kawałkach, w tym filety (ze skórą lub bez), porcje (ze skórą lub bez) i polędwica (bez skóry).

  • FILET BEZ SKÓRY LUB ZE SKÓRĄ
  • PORCJE BEZ SKÓRY LUB ZE SKÓRĄ
  • POLĘDWICA BEZ SKÓRY

500-600g

3-3,6kg

8

80

ZĘBACZ

Zębacz oferowany jako filety (ze skórą lub bez), porcje (ze skórą lub bez) i polędwica (bez skóry). Znany ze swojego łagodnego smaku i zwartej tekstury.

  • FILET BEZ SKÓRY LUB ZE SKÓRĄ
  • PORCJE BEZ SKÓRY LUB ZE SKÓRĄ
  • POLĘDWICA BEZ SKÓRY

500-600g

3-3,6kg

8

80

Dorsz Czarny

Znany również jako sablefish, ten wysokiej jakości ryba dostępny jest w formie filetów (ze skórą lub bez), porcji (ze skórą lub bez) oraz polędwicy (bez skóry). Bogaty w smak i idealny do dań gourmet.

  • FILET BEZ SKÓRY LUB ZE SKÓRĄ
  • PORCJE BEZ SKÓRY LUB ZE SKÓRĄ
  • POLĘDWICA BEZ SKÓRY

500-600g

3-3,6kg

8

80

Łupacz

Popularna biała ryba dostępna w formie filetów (ze skórą lub bez) oraz porcji (ze skórą). Doskonała do tradycyjnego fish and chips lub dań pieczonych.

  • FILET BEZ SKÓRY LUB ZE SKÓRĄ
  • PORCJE BEZ SKÓRY LUB ZE SKÓRĄ

500-600g

3-3,6kg

8

80

Karmazyn

Znany ze swojego żywego koloru, redfish dostępny jest w formie filetów (ze skórą) oraz w całości. Jego zwarta tekstura sprawia, że idealnie nadaje się do grillowania lub smażenia na patelni.

  • FILET ZE SKÓRĄ
  • TUSZA

500-600g

3-3,6kg

8

80

Flądra

Dostępny w sprzedaży w całości, flądra to ryba płastugowata o delikatnym, łagodnym w smaku mięsie, idealna do lekkich dań.

  • TUSZA

500-600g

3-3,6kg

8

80

Leszcz

Słodkowodna ryba sprzedawana w całości, leszcz jest uniwersalny i może być przyrządzany na różne sposoby, w tym poprzez pieczenie lub smażenie.

  • TUSZA

500-600g

3-3,6kg

8

80

Dorada

Patroszona z głową, dorada to śródziemnomorski przysmak, często grillowana lub pieczona w całości.

  • PATROSZONA Z GŁOWĄ

500-600g

3-3,6kg

8

80

Pstrąg Tęczowy

Patroszona z głową, pstrąg tęczowy to słodkowodna ryba o delikatnym, orzechowym smaku, idealna do grillowania lub smażenia na patelni.

  • PATROSZONY Z GŁOWĄ

500-600g

3-3,6kg

8

80

Sielawa

Mała, delikatna ryba patroszona z głową, często używana w tradycyjnych europejskich potrawach.

  • PATROSZONA Z GŁOWĄ

500-600g

3-3,6kg

8

80

Śledź atlantycki

Śledź sprzedawany w całości (patroszony) to tłusta ryba powszechnie używana do wędzenia, marynowania lub grillowania.

  • TUSZA

500-600g

3-3,6kg

8

80

Śledź Bałtycki

Podobny do śledzia atlantyckiego, ale mniejszy, sprzedawany w całości (patroszony). Popularny w kuchni bałtyckiej.

  • TUSZA

500-600g

3-3,6kg

8

80

Makrela

Makrela dostępna w całości (patroszona) lub w filetach (ze skórą) to aromatyczna, tłusta ryba idealna do wędzenia lub grillowania.

  • TUSZA
  • FILET ZE SKÓRĄ

500-600g

3-3,6kg

8

80

Halibut Dzwonko

Halibut sprzedawany w plastrach to wysokiej jakości ryba płastugowata o zwartym, białym mięsie, idealna do dań gourmet.

  • DZWONKO

500-600g

3-3,6kg

8

80

Płoć

Słodkowodna ryba patroszona z głową, często używana w tradycyjnych przepisach.

  • PATROSZONA Z GŁOWĄ

500-600g

3-3,6kg

8

80